Украйна винаги е била и ще продължи да е един

...
Украйна винаги е била и ще продължи да е един
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна ще бъде един от европейските центрове на военната индустрия

Украйна постоянно е била и ще продължи да е един от европейските центрове на военната и авиационна промишленост, сподели президентът Володимир Зеленски.

„ Готвим се да създадем образователен център и цех на компанията „ Байкар “ в Украйна, както и взаимно произвеждане на авиационни мотори. Със сигурност ще осъществяваме тези планове. Украйна постоянно е била и ще стане един от европейските центрове на военната и авиационна промишленост “, сподели президентът в обичайно послание в неделя.

Украинският водач назова " мощно " взаимното изказване на девет страни от НАТО, които поддържаха влизането на Киев в Алианса. „ Имаме мощно взаимно изказване през днешния ден от водачите на девет страни от НАТО: Чехия, Естония, Латвия, Литва, Северна Македония, Черна гора, Полша, Румъния и Словакия “, сподели той.

„ Европейските водачи осъдиха стъпките на съветската ескалация и, което е доста значимо, поддържаха устрема ни да станем пълновръстен член на НАТО. Ние се движим в тази посока. Сигурен съм, че ще осъществяваме този наш план “, акцентира Зеленски.

Според...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР