Украйна трябва да се присъедини към НАТО“.Това заяви бившият британски

...
Украйна трябва да се присъедини към НАТО“.Това заяви бившият британски
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Украйна трябва да се присъедини към НАТО

„ Украйна би трябвало да се причисли към НАТО “.


Това съобщи някогашният английски министър председател Борис Джонсън. Той добави, че на Киев би трябвало да бъдат показани подобаващите принадлежности за битка против Русия. Изявлението му пристигна по време на Конференцията за мощни и свободни мрежи в Канада, заяви „ Индипендънт “.

" Украйна е избрала да бъде свободна, самостоятелна европейска нация, насочена към Запада, към Европейски Съюз, към НАТО. И Украйна би трябвало да се причисли към НАТО. Това е единственият логически излаз от обстановката ", сподели някогашният министър-председател.

Той съобщи, че опасенията, че сходен ход ще предизвика Путин, не могат да попречат на дейностите.

" НАТО е органът, който дава сигурност и непоклатимост и ще донесе мир. Но в това време дайте на украинците това, от което се нуждаят “, сподели Джонсън.

Той разказа Украйна като " страховита бойна мощ " и съобщи, че постоянно е била снабдявана с " верните неща в неверното време, с други думи, прекомерно късно ".

" Украинците ще се оправят с работата, в случай че им дадем инструментите. Нека им дадем инструментите. Те демонстрираха, че са горда, самостоятелна нация и ще се борят за независимост. Това, което би трябвало да създадем, е да продължим да поддържаме Украйна, да продължим да поддържаме свободата ", акцентира някогашният министър председател.

Джонсън предизвести Доналд Тръмп, който се надява да се завърне в Белия дом след изборите в Съединени американски щати през ноември, против докладвания проект за оказване на напън върху Украйна да отстъпи Крим и граничния район Донбас като цена за мир с Русия.

" Ако сте партията на Роналд Рейгън, в случай че желаете да извършите Америка още веднъж велика, тогава не започвайте новото президентство на републиканците като отстъпвате успеха на Владимир Путин ", съобщи Джонсън.

" Това би било злополука за Запада и злополука за Америка ", добави той./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР