Украйна трябва да получи първите десет от обещаните 31 танка

...
Украйна трябва да получи първите десет от обещаните 31 танка
Коментари Харесай

Украйна получава първите десет американски танка през септември

Украйна би трябвало да получи първите 10 от обещаните 31 танка Abrams в средата на септември , написа " Политико ", базирайки се на свои източници.

Западните чиновници се надяват, че приемането на танковете ще даде на силите на Киев нужното преимущество , с цел да пробият отбранителните укрепления на Русия в границите на почналото контранастъпление.

Според представител на Министерството на защитата на Съединени американски щати 10 танка сега се намират в Германия, на финален стадий от техния ремонт . Веднага откакто всичко е готово, те ще бъдат изпратени в Украйна.

Около 200 украински бойци, заяви представителят на Пентагона полковник Мартин О`Донъл на 18 август.

M1 Abrams е съвременен главен военен танк, оборудван с една от най-модерните (и усъвършенствани) системи за ръководство на огъня , в това число лазерни далекомери, устройства за нощно виждане и бордови компютър, който оказва помощ при избора на цели и прицелването им.

Основният минус на Abrams е огромното тегло - това е един от най-тежките танкове в света. Вероятно ще бъде много мъчно да се употребява отвън пътищата изключително при неприятни метеорологични условия.
 Марк Мили: Танкът
Марк Мили: Танкът " Ейбрамс " ще промени обстановката в Украйна

Прогноза на върховен боен от Пентагона
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР