Украйна трябва да бъде подпомогната по всякакъв начин – включително

...
Украйна трябва да бъде подпомогната по всякакъв начин – включително
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Украйна трябва да бъде подпомогната с оръжие

Украйна би трябвало да бъде подкрепена по всевъзможен метод – в това число с оръжие .

Това написа в профила си във " Facebook " Слави Трифонов . " Да им даваме сега единствено бронежилетки е безусловно изплъзване и в действителност не заемане на никаква позиция ", акцентира той.

" Нали е време разделно – всеки би трябвало да си заеме позицията и да има силата да носи отговорност за дейностите си. Това важи най-много за депутатите в българския парламент, депутатите от всички парламентарни групи, в това число от групата на „ ИТН “, споделя водачът на Има Такъв Народ.

Трифонов припомня, че неговата позиция постоянно е била против съветските дейности против Украйна, която по думите му е " независима суверенна страна, нападната в прорез с всевъзможни интернационалните контракти . "



Някак си от единствено себе си още веднъж настана време разделно.
Напоследък сякаш непрекъснато живеем в такова време.
Днес въпросът е Украйна.
И в този момент някой някъде слага алена линия.
Ами добре.
Като ще е по този начин - по този начин да е.
Ще ви напомня, че аз моята позиция съм я изразил безусловно няколко часа след нападението над Украйна. Ще я повторя отново.
Украйна е независима суверенна страна, нападната в прорез с всевъзможни интернационалните контракти и разпореждания от своята прилежаща страна Русия и сега на територията на Украйна изцяло незаслужено и аморално се води война, в която умират хора.
И това е грубо, неуместно и изцяло безсмислено.
Така че, в случай че има алена линия, аз съм от страната на тези, които считат, че Украйна би трябвало да бъде подкрепена по всевъзможен метод – в това число с оръжие.

Решавайте.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР