Украйна стои зад пожара на руския кораб в Балтийско море.

...
Украйна стои зад пожара на руския кораб в Балтийско море.
Коментари Харесай

Bloomberg: Украйна стои зад пожара на руския кораб в Балтийско море

Украйна стои зад пожара на съветския транспортен съд в Балтийско море. Украинското военно разузнаване пое отговорност за офанзивата против съветски военноморски ракетоносец в Балтийско море.

Според изданието чиновник, осведомен с интервенцията, сподели, че тази интервенция акцентира напъните на Киев да нанесе удар по силите на Кремъл надалеч от фронтовата линия.

Тази офанзива е първата офанзива на украинските войски на съветската територия на Калининград.

Служителят, който приказва при изискване за анонимност, сподели, че нападението е осъществено от украински сътрудници. Въпреки това нито съветските военни, нито представители на Кремъл загатнаха този случай.

Изданието написа, че корабът на Руската федерация е дебаркирал във военноморската база в Балтийск, населено място в Калининград, ситуирано на малко повече от 20 километра от полската граница.

Положението на фронта

Институтът за проучване на войната (ISW) оповестява за напредъка на съветските окупатори край Креминая, Луганска област; северозападно от Бахмут и югозападно от Донецк, Донецка област.

През миналото денонощие на фронта са се състояли 56 бойни конфликта. Врагът нападна най-силно в новопавловското направление, окупаторите 26 пъти се пробваха да пробият защитата на нашите войски.

Източник – Bloomberg/Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР