Украйна ще стане силна национална държава, но какво ще стане

...
Украйна ще стане силна национална държава, но какво ще стане
Коментари Харесай

Веселин Методиев: Русия е в процес на разпад

Украйна ще стане мощна национална страна, само че какво ще стане с Руската федерация, е доста сложен въпрос, сподели проф. Веселин Методиев

„ Там се води война на национална страна против имперска концепция. Русия като федерация мъчно ще удържи своето положение. Там процесът е точно на разпад на империя на национални страни, на разнообразни култури, които желаят своето. Сигурен съм, че Украйна ще стане мощна национална страна, само че какво ще стане с Руската федерация е доста тежък въпрос “, сподели историкът проф. Веселин Методиев в ефира на.

Според него при подобен конфликт би трябвало обществото да заеме позиция.

„ Не може да има конфликт сред положително и зло и ти да си в неутралитет. Няма по какъв начин да се случи. Но когато нямаш увереност, че има конфликт сред положително и зло, ти се появява в главата концепция за такива дивотии. Войната против империята на злото са думи на американския президент Роналд Рейгън. Той не го сподели инцидентно. Тази война беше ясно, че ще продължи в интервала на раздробяване на Съветската империя “, разяснява още Веселин Методиев.

По думите му в положение на тежка агитация и хибридна война се появяват мъгли в паметта на хората.

„ Това е агитация, която се е развивала доста дълго време. Обхванала е огромни маси хора, генерации българи в интервала след Втората международна война и е обикновено през днешния ден да се появяват нелепи изказвания. Това, което не се знае е, че още незабавно след освобожденския интервал българските политици се срещат с една съветска политика на ползи “, добави проф. Методиев.

" В момента виждаме война на национална страна против една имперска концепция, а всичко това е толкоз обратно във времето. Целият този роман е нужен за хора, които настояват, че ще бъдат в неутралитет. Човек взема позиция. Говоря за хората от обществото, а не за носещите политическата отговорност. " Който е от " на никое място ", той отникъде не е ", споделяше проф. Тончо Жечев. Ти си българин и си част от европейската концепция. Миналата година хора от малките екрани ми споделяха по какъв начин ще пребивавам на мрачно и на студено, разказваха страшни неща. Някой от тях подвигна ли телефона да се обади и да помоли от студиата да се извини на феновете? Това значи, че този специалист е обслужвал някакъв интерес. Не може да живеем в общество, в което тези неща да не се споделят. В момента нямаме ръководство посредством боязън и огромната част от българите сме свободни хора. Чрез медиите се прави опит да бъдат плашени хората. Не би трябвало да ставаме проводници на сходни внушения. Русия мъчно ще удържи своето положение на федерация. Там тече развой на разпад на империя на национални страни и на разнообразни култури, които желаят своето. Украйна ще стане мощна национална страна, само че какво ще стане с Руската федерация, е доста сложен въпрос ", сподели още Методиев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР