Украйна ще се бие, докато всички руски войски не бъдат

...
Украйна ще се бие, докато всички руски войски не бъдат
Коментари Харесай

Путин е в задънена улица, смяташе армията си за велика

Украйна ще се бие, до момента в който всички съветски войски не бъдат изгонени от нейната територия. Това съобщи Кирило Буданов, началник на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна, в изявление за The Wall Street Journal.

„ Не знам никакви граници, с изключение на границите от 1991 година “, сподели той. Както е маркирано на уеб страницата на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата, Буданов е имал поради годината на възобновяване на независимостта на Украйна. „ Кой може да принуди Украйна да замрази спора? Това е война на всички украинци и в случай че някой в ​​света си мисли, че може да диктува на Украйна изискванията, при които тя може или не може да се пази, тогава той съществено бърка “, уточни той.

Буданов означи, че с цел да форсира контранастъплението, Украйна незабавно се нуждае от ракетни системи със междинен и огромен обхват, артилерия с огромен диаметър и ударна авиация. „ Водим война на лична територия. Ако някой счита, че би трябвало да имаме ограничавания за потреблението на избрани типове оръжия, желая да ви припомня, че Русия тук употребява безусловно всички типове оръжия, които има, от крилати ракети, които пускат от подводници, до стратегически бомбардировачи. Тук се употребява цялата гама от съветски оръжия, като се изключи нуклеарните ", сподели Буданов.

" Путин е в безспорна патова обстановка. Той не може да спре войната и не може да я завоюва. Той не може да завоюва по справедливи аргументи. И с цел да спре това, той би трябвало да признае, че Русия въобще не е толкоз мощна и велика мощ, както му се желае “, уточни украинският боен. " В същото време съветската нелепост ме изненадва. От всички варианти, които Путин имаше преди началото на войната, той избра най-жестокия и най-лош вид. Руските специалисти неведнъж го предупреждаваха, че този вид е последният, и би трябвало доста деликатно да се оцени. Сега виждаме резултат ", заключи шефът на разузнаването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР