Украйна ще получи всички необходими оръжия, за да победи Русия,

...
Украйна ще получи всички необходими оръжия, за да победи Русия,
Коментари Харесай

Политическите елити на партньорските страни решиха, че Русия трябва да загуби

Украйна ще получи всички нужни оръжия, с цел да победи Русия, защото политическите елити на страните сътрудници са решили за себе си, че Кремъл би трябвало да загуби. Това съобщи в четвъртък Михаил Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на Зеленски, в изявление за " Викна ".

Според него, в началото страните сътрудници са считали, че в случай че оръжията бъдат трансферирани на Украйна, тогава войната ще бъде разширена. Днес те схващат, че в случай че Киев получи навреме оръжие, тогава войната, в противен случай, ще бъде локализирана.

" Коалицията схваща, че Русия няма запаси за победа. Разбира, че прехвърлянето на оръжие, изключително тежко въоръжение, ракети, танкове, ще разреши локализиране на войната ", сподели Подоляк.

Подоляк акцентира още, че Европа се е отървала от страха от Русия.

Припомняме, на 10 януари съветникът на ръководителя на Оперативна програма съобщи, че Киев може да получи Противовъздушна отбрана Patriot в началото доникъде на пролетта. Междувременно украинските артилеристи се образоват на американски системи за Противовъздушна отбрана, а в Украйна се доставят спомагателни системи за Противовъздушна отбрана NASAMS, Gepard и IRIS-T.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР