Украйна ще остане да отбранява Бахмут.Това стана ясно след като

...
Украйна ще остане да отбранява Бахмут.Това стана ясно след като
Коментари Харесай

Украйна: Оставаме в Бахмут

Украйна ще остане да отбранява Бахмут.

Това стана ясно откакто украинският държавен глава Володимир Зеленски организира съвещание с управлявания от него Щаб на Върховния главнокомандващ във вторник, заяви президентството.

Членовете на Щаба изслушали доклади на командирите на оперативно-стратегическите групировки на войските за настоящата конюнктура на фронта.

" След като разгледаха хода на отбранителната интервенция в региона на Бахмут, всички членове на щаба показаха обща позиция за по-нататъшното задържане и отбрана на град Бахмут. Страните проучиха и снабдяването с оръжия и муниции на отбранителните елементи на фронта. Те също по този начин разискаха темповете и размерите на доставката на техника и въоръжение от сътрудниците на Украйна и разпределението им по групите войски ".

В известието се прецизира, че на срещата са участвали ръководителят на президентската канцелария Андрий Ермак, началникът на Главното разследващо ръководство Кирило Буданов, главнокомандващият на Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни, министър-председателят Денис Шмихал, секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Алексей Данилов и командири на войски и оперативни посоки.

На срещата присъствали и членове на държавното управление, ръководители на службите за сигурност и правоохранителните органи.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР