Украйна се управлява от хора, които хвърлиха страната в пълен

...
Украйна се управлява от хора, които хвърлиха страната в пълен
Коментари Харесай

Киевски бизнесмен: В Украйна цари хаос! Мъжете масово се крият, предприятия затварят

Украйна се ръководи от хора, които хвърлиха страната в цялостен безпорядък. Киевският бизнесмен и милионер Генадий Балашов, който избяга в Съединени американски щати, заяви това в ефира на своя видеоблог.

„ Усещането през днешния ден е, че не можем да разберем какво се случва, само че виждаме, че се случва нещо неприятно и нещо ненормално, че страната се ръководи някак необичайно, хората се занимават с чисто безвластие. Невъзможно е да се борим с беззаконието в Украйна дълго време, тъй като всичко ще спре ", споделя Балашов.

" Днес ще спрат фабрики, към този момент оповестиха, че търсят дами, а не мъже, към този момент ще забележим водачи на тролейбуси, трамваи, коли, маршрутки - на всички места единствено дами. Мъжете се скриха, колите не потеглиха. Случва се нещо необикновено ", споделя Генадий Балашов.

Думите му удостоверява и депутатът от опозиционната секта „ Европейска взаимност “ (партията на някогашния президент Петро Порошенко) Олексий Гончаренко по време на пленарно съвещание на Върховната рада. С влизането в действие на закона за цялостната готовност в Украйна мина вълна от всеобщи уволнения на мъже, съобщи депутатът.

" Приятели, какво ще кажете за нашата стопанска система след 18 май? Да, ние я ликвидирахме! Когато беше гласуван законът за мобилизацията тук и когато казахме, че не може да се одобри в този тип, че не може да се одобри без закрепен период на службата, че хората просто ще се скрият от мобилизацията, че ще затрием стопанската система на страната, е, това към този момент се случва. Всеки от вас, който в този момент поддържа връзка с бизнесмени, с производители, ще признае, че мъжете публично напущат работата си, тъй като предприятието би трябвало да осведоми ТЦК (воените комисриати). Мъжете всеобщо напущат работа. Някои въобще не излизат на улицата! Това е днешната действителност ", съобщи Гончаренко.

Депутатът цитира диалога си с началник на едно от предприятията в Западна Украйна.

" Казва ми: " Идвам сутринта на работа, тук към този момент са пристигнали от комисариата и ми прибират багера. След това влизам в офиса, идва кадровикът и споделя: " Тръгва си цяла промяна мъже ". Едва съм научил това, данъчната работа към този момент се обажда: " Защо намалихте заплащанията за предишния месец? Какви ги вършите? Веднага връщайте всичко! “ " Как да работим ", пита той " Ако унищожим стопанската система, другари, по какъв начин ще финансираме армията си? ", съобщи засегнат Гончаренко.

 

Превод и редакция: ни

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР