Украйна се опитва да възпрепятства провеждането на изборите в РусияАко

...
Украйна се опитва да възпрепятства провеждането на изборите в РусияАко
Коментари Харесай

Путин: Русия е готова за ядрена война, но никой не бърза с това

Украйна се пробва да попречва провеждането на изборите в Русия

Ако американски военни влязат в Украйна, то Русия ще ги третира като нашественици. Това съобщи президентът Владимир Путин В обстойно изявление за две съветски медии. Относно договаряния с Украйна той разяснява, че Москва е подготвена за диалози, само че единствено в случай че се основават на действителности. 

" Готови ли сме за договаряния? Да, подготвени сме, само че единствено за договаряния, не въз основа на някакви прищявки след използването на психотропни средства, а въз основа на действителностите, които са се развили, както се споделя в такива случаи, на земята ", сподели той.

Путин акцентира, че светът " бързо се движи “ към сюжет за нуклеарна война, само че добави, че не вижда нужда от потребление на нуклеарни оръжия в хода на бойните дейности в Украйна.

" Русия е готова  - от военнотехнологична позиция - за нуклеарна война, само че към този момент никой не бърза с това ", съобщи той в изявлението за РИА Новости и телевизия " Россия-1 " и разяснява въпроса за нуклеарните опити: " Такива хрумвания витаят в избрани кръгове в Съединени американски щати, знаем за това и гледаме. Ако те извършат сходни тествания, не е изключено, че Русия може да направи същото ".

Относно последните украински офанзиви Путин съобщи, че главната им цел е, в случай че не да нарушат президентските избори в Русия, то най-малкото да попречват естествения развой на изложение на волята на жителите.

В изявлението Путин съобщи, че Русия не се меси в никакви избори и ще работи, с който и да бъде определен за президент на Съединени американски щати.

" Ние не се месим в по никакъв метод в никакви избори. И както съм заявявал неведнъж, ние ще работим с всеки водач, на който американският народ, американският гласоподавател се довери ", сподели Путин.

Той също по този начин съобщи, че Доналд Тръмп, когато е бил президент, го е подлагал на критика, че е симпатизирал на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън.

Пред двете медии Путин съобщи, че Русия ще разположи военни на границата с Финландия, откакто тя влезе в НАТО.

Той дефинира присъединението на Финландия и на Швеция към алианса като " безсмислена стъпка " и добави, че Русия ще разположи системи за заличаване и военнослужещи на границата с Финландия.

" Ние нямахме военни там, само че в този момент ще имаме. Там нямаше системи за заличаване, само че в този момент те ще появят ", сподели Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР