Украйна се готви да атакува руския Урал и Арктика през

...
Украйна се готви да атакува руския Урал и Арктика през
Коментари Харесай

Bild: Украйна се готви да започне да бомбардира Урал и Арктика

Украйна се готви да нападна съветския Урал и Арктика през 2024 година, пише Bild. За задачата ще се употребяват БПЛА, способни да покриват дистанции над 2000 километра.

Според източника на изданието ракетите минават на назад във времето, а дроновете, в противен случай, се трансформират в основен детайл във военните интервенции на бъдещето.

Съобщава се, че в края на 2024 година 10 производители едновременно ще доставят на въоръжените сили нае Украйна дронове, способни да летят към 2500 км.

В същото време експерти от конструкторското бюро " Луч " в Киев даже създадоха апарата " Сокол-3000 ", чиято отдалеченост на полета е 3300 км.

Според оценките на изданието, с помощта на това Украйна ще може да нападна цели в региона на Мурманск, в това число летището Оленя, където са основани стратегическите бомбардировачи, направили преди този момент офанзиви на украинска територия.

Изданието твърди, че за обстрел на Република Татарстан са употребявани модифицирани UAV UJ-22 UAV, които преди този момент са имали обхват на полет от 800 км.

Използван е и БПЛА въз основата на свръхлекия аероплан Aeroprakt A-22 Flying Fox на украинските въоръжени сили.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР