Украйна се е съгласила да проведе нови преговори с Русия

...
Украйна се е съгласила да проведе нови преговори с Русия
Коментари Харесай

Украйна се е съгласила да проведе нови преговори с Русия

Украйна се е съгласила да организира нови договаряния с Русия довечера, съобщи ДПА, базирайки се на УНИАН. Украинската държавна осведомителна организация цитира депутата Давид Арахамия, който оглавява делегацията на страната. УНИАН не посочи къде и по кое време ще се проведат договарянията.

По информация от Кремъл съветската страна също е подготвена за по-нататъшни договаряния довечера. Първите договаряния сред Украйна и Русия, състояли в понеделник на беларуско-украинската граница, не дадоха резултат, съобщи Българска телеграфна агенция.

Украинската делегация е се е отправила към мястото на новите договаряния и се чака да дойде на следващия ден, сподели в това време ръководителят на съветската делегация Владимир Медински, представен от ТАСС. " Доколкото ми е известно, украинската делегация към този момент е отвън Киев и сега пътува. Очакваме ги на следващия ден ", съобщи Медински пред публицисти. Руската делегация също е потеглила към мястото на срещата, съобщи беларуската осведомителна организация БелТА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР