Украйна съобщи днес, че е била подложена на среднощна руска

...
Украйна съобщи днес, че е била подложена на среднощна руска
Коментари Харесай

Русия атакува Украйна с 48 дрона. 41 бяха свалени

Украйна заяви през днешния ден, че е била подложена на среднощна съветска офанзива с 48 дрона " Шахед ", като 41 от безпилотните самолети са били свалени, съобщи " Гордон ".

Те са били изстреляни от окупирания Крим и от Курска област.

" Бяха изстреляни общо 48 дрона " Шахед 136/131 ", от които 41 бяха свалени от противовъздушната защита ", уточни украинската войска в " Телеграм ".

Общо през денонощието агресорът е нанесъл четири ракетни и 104 въздушни удара, както и 101 удара с реактивни системи за залпов огън по позиции на украинските войски и обитаеми места.

Evening hunt for the drones by soldiers of the Air Command " South "  
— Maria Drutska  (@maria_drutska)

На артилерийски обстрел са били подложени над 100 обитаеми места в Черниговска, Сумска, Харковска, Луганска, Донецка, Запорожка, Днепропетровска, Херсонска и Николаевска области.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР