Украйна с помощта на страните на НАТО, вложили значителни сили

...
Украйна с помощта на страните на НАТО, вложили значителни сили
Коментари Харесай

Захарова: Украйна се превърна в център на струпване на терористи и наемници от различен произход

" Украйна благодарение на страните на НАТО, вложили обилни сили и средства във военната и идеологическата подготовка на локалните националисти, се трансформира в център на скупчване на терористи и наемници от друг генезис, които имат военен опит в горещите точки в света, както това беше в Ирак и Сирия ", това декларира представителя на Министерство на външните работи на Русия Мария Захарова на брифинг. Откъс от него разгласява съветското посолство у нас.

Ето какво още споделя Захарова по време на брифинга:

Общо, съгласно информацията на Министерството на защитата на Русия, от началото на специфичната военна интервенция в Украйна са пристигнали над 6,8 хиляди задгранични наемници от 63 страни. Сред тях множеството са жители на Полша, Съединени американски щати, Канада, Румъния, Англия и Грузия.

Същевременно Западът не стопира да напомпва киевския режим с оръжия. Вашингтон с сътрудниците си от НАТО и Европейски Съюз се готви да съобщи на Киев десетки едрокалиберни гаубици, артилерийски установки, хиляди артилерийски снаряди, стотици бронетранспортери. Всичко това се прави с единствена цел – да се удължат оптимално бойните дейности в Украйна и да се попречи на мирното урегулиране на спора.

При това нито Съединени американски щати, нито сътрудниците им от НАТО не са способни да проследят, къде в края на краищата ще бъдат доставени въоръженията им и че те ще бъдат употребявани единствено от въоръжените сили на Украйна. Европа е не запомнила, по какъв начин изначало стартира да спонсира „ умерени “ бойци на територия на страните в Близкия изток и Северна Африка (например, в Сирия и Ирак). След това страдаше от осъществените от тях атентати. Умерени екстремисти не съществуват. Или човек е екстремист и се занимава със съответни действия, или не. Има ли Евросъюзът гаранции, че те ще могат да опазят жителите си от това, че завръщащите се „ инструктори “, получили следващ „ опит “, намирайки се на територията, където без надзор са разпръснати стотици хиляди бройки стрелково оръжие, няма да нападат личните жители? Европа всичко това е изпитвала. Опитваха се да й опишат една „ история “, за какво се случва по този начин. Че сякаш е отговорен някой различен, а не управлението на Европейски Съюз и НАТО. Това не е по този начин.
https://www.facebook.com/rusembul/posts/361681022666484
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР