Украйна разпространи смразяващо видео и снимки, документиращи убийството на проруски

...
Украйна разпространи смразяващо видео и снимки, документиращи убийството на проруски
Коментари Харесай

Украйна разпространи смразяващи снимки от убийството на превратен бивш полицай близо до Москва: „Сигнал към всички предатели и военнопрестъпници“

Украйна популяризира смразяващо видео и фотоси, документиращи убийството на проруски някогашен локален служител на реда, който избяга от Москва - заявявайки, че убийството би трябвало да послужи като предизвестие за „ всички предатели и военнопрестъпници “.

Иля Кива, 46-годишен, който бе избягал в Русия и беше обществено разгласен за изменник от Киев, тъй като застана на страната на режима на съветския президент Владимир Путин, беше убит и погубен с нож в заснежен парк в региона на Одинцово в сряда.

Снимки, оповестени от Службата за сигурност на Украйна, известна още като SBU, шпионската организация на страната, демонстрират безжизненото тяло на Кива, лежащо в снега, заобиколено от капки кръв.

Друго изображение демонстрира оръжията, употребявани за ликвидиране на задачата от високо равнище – револвер и нож – висящи от близкото дърво дружно с чифт бинокъл, явно употребен от килъра, с цел да дебне плячката си.

В смущаващо видео, оповестено също от SBU, обвиненият палач се вижда да демонстрира позицията си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР