Украйна продължава редовно да приема пари от Русия за транзита

...
Украйна продължава редовно да приема пари от Русия за транзита
Коментари Харесай

Песков: Украйна нарича Русия агресор, но сама приема пари от нея за транзит на газ

Украйна продължава постоянно да приема пари от Русия за преноса на съветски газ за Европа, акцентира в сряда прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, предава.

" Продължаваме да плащаме на украинците за пренос през единствената работеща линия. Агресорът си е агресор, само че парите украинците одобряват и заплащането минава ", сподели още представителят на Кремъл.

„ Условията на Москва за уреждането са добре известни на Киев и те ще бъдат предоставени по един или различен метод. Руската федерация беше и остава подготвена да реши украинския проблем по дипломатически път, само че при свои условия “, съобщи Песков.

" Канада има ли интерес да ремонтира турбината за " Северен поток? Това е огромен въпрос, тъй като, доколкото знаем, самата Канада се готви да стартира да създава и да провежда доставки на газ за международните пазари, тя въобще не се интересува от заповед газът да идва от Русия “, разяснява още прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков.

Песков назова обстановката с доставките на газ за Европа напрегната и неуместна поради глобите против Руската федерация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР