Украйна приканва своите партньори да определят как си представят края

...
Украйна приканва своите партньори да определят как си представят края
Коментари Харесай

Украйна иска от партньорите си визия за края на войната с Русия

Украйна приканва своите сътрудници да дефинират по какъв начин си показват края на войната с Русия и мястото на Украйна в световната архитектура на сигурността. 

Това съобщи в понеделник президентът на Украйна Володимир Зеленски във видеообръщението си, представено от " Укринформ ".

Президентът акцентира, че вероятностите би трябвало да са ясни на всички в Украйна.
 Зеленски ще показа проекта си за победа пред формата
Зеленски ще показа проекта си за победа пред формата " Рамщайн "

На постоянна среща на 12 октомври

Зеленски означи, че до края на деня чака отчет от украинския екип, който сега работи във Вашингтон, и отчет от главнокомандващия Сирски по отношение на работата с сътрудниците.

" Днес имаше просторен брифинг на първа линия - нашите дейности и потребности. Донецките посоки остават изключително предизвикателни и ние ще се опитаме да убедим нашите сътрудници на идната среща " Рамщайн " в незабавната нужда от доста подсилване на нашите качества и позиции тъкмо в този момент, през тези есенни месеци. Достатъчни ресурси за фронта, задоволително съоръжение за нашите бригади и задоволително благоприятни условия за далечни дистанции за нашите сили - това безспорно ще послужи като най-хубавото възпиращо средство за Русия и най-силният подтик за напредване на обстановката към мир ", сподели той.

Зеленски означи, че през днешния ден е изслушал отчетите на стратегическия консултант Александър Камишин и министъра на стратегическите промишлености  Герман Сметанин за производството на снаряди, артилерия и съоръжение.

" Не стана въпрос единствено за това, което към този момент сме постигнали или което произвеждаме сега, само че и за оферти към нашите сътрудници: да влагаме в нашето украинско произвеждане, най-вече произвеждане на дронове и системи за електронна война. Това също е част от нашия пакет за идната среща на " Рамщайн ". Трябва да ставаме все по-силни - всеки месец, всяка седмица ", акцентира Зеленски.
 Представят Плана за победа на украинците
Представят Плана за победа на украинците

Секретните елементи няма да се оповестяват

Припомняме, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще ръководи идващото съвещание на Контактната група по защитата на Украйна във " формат Рамщайн ", което ще се организира в Германия на 12 октомври.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР