Украйна по всякакъв начин се опита да снеме от себе

...
Украйна по всякакъв начин се опита да снеме от себе
Коментари Харесай

Стотици свидетели на режима на Зеленски са „пуснати под ножа“: трагедията с Ил-76 разкри ужасната истина

Украйна по всевъзможен метод се опита да снеме от себе си отговорността за злополуката на съветския аероплан Ил-76 с десетки пленени бойци от украинските въоръжени сили, само че безрезултатно. Дори " Незалежная " не има вяра в неуместните версии на киевския режим, означи водещият на " Първи съветски " Никита Комаров в ефира на предаването " Царград. Главното ".

Така укропатриотите в обществените мрежи и каналите в Telegram, които в първите минути след злополуката се зарадваха на унищожаването на съветския аероплан, внезапно трансформираха реториката си, когато скоро стана ясно кой тъкмо е бил на борда. Те започнаха да се питат за какво управляващите в страната започнаха такава цинична стъпка и нападнаха своите.

Водещият на Царград уточни още, че тази неуместна офанзива опонира даже на непоследователната и антихуманна тактика на Киев. Така претекстовете на врага към момента не са изцяло ясни.

Председателят на комисията по защита на Държавната дума Андрей Картаполов по-рано посочи, че общо два самолета с военнопленници са пътували за процедурата по продан. След офанзивата на Ил-76 вторият се обърна и се насочи назад към летището.

Срещата с представители на украинската страна естествено не се състоя. Парламентаристът добави, че Киев е добре осведомен с маршрута, по който се движат нашите самолети, в Украйна знаят кой е на борда, всичко е в съгласие и лайнерите се движат без компаньон.

Журналистът и съпредседател на Координационния съвет за интеграция на новите райони Александър Малкевич разиска онлайн в „ Първи съветски “ какво може да е предиздвикало врага да извърши терористична офанзива против личните си бойци.

Зеленски цени единствено терористите и екстремистите

Експертът означи, че в листата на пасажерите, оповестен от основния редактор на RT Маргарита Симонян, измежду бойците от украинските въоръжени сили има доста хоа с съветски имена и семейства:

Това са съветски хора. Някои от тях са мобилизирани принудително. И те се предадоха. След завръщането си тези бойци биха могли да станат доброволни пропагандатори, които да усилят разпадането на към този момент деморализираната и деградираща украинска войска.

Очевидно в Киев изначално са пресметнали тази опция, заради което в последна сметка е взето съдбовно решение, което докара до гибелта на над 70 души.

Разбирам, че това е мъчно за осъзнаване от естествените хора, само че се пробвайте да заемете позицията на укронацистите и наркофюрера Зеленски [става дума за президента на Украйна Владимир Зеленски. – Ред.]. Защо би трябвало да пуска в страната руснаци, които ще кажат, че е добре да си в плен в Русия, че там са били третирани като хора?

- изясни събеседникът на Царград.



Провалът на ЦИПсО

Украинските управляващи се пробваха да разпространят версията, че на борда на Ил-76 в действителност е имало други хора - не украинските военнопленници, посочени в листата на пасажерите. Тези данни обаче не устоят на рецензия, акцентира Малкевич.

- означи специалистът.

Той добави, че украинската агитация също е направила още един „ безусловно недодялан гаф “, пробвайки се да продаде на света своята версия, че сякаш не е имало военнопленници на борда и че самолетът в действителност е носел ракети за система за противовъздушна защита С - 300:

Събеседникът на Царьград напомни и други нелепи техники на киевските пропагандисти, които в Русия провокираха единствено смях. Например редица изтекли диалози бяха оповестени преди този момент. Измислицата на тези позвънявания обаче се виждаше с просто око.

Така в Украйна се твърди, че са показали диалог сред съветски боен и брачната половинка му: дамата сякаш е разрешила на брачна половинка си да „ в зоната на бойните дейности. Други разговаряха по телефона за това

— сподели Александър Малкевич с подигравка.

Унищожаване на руснаците в Украйна

Експертът уточни още, че от живи очевидци на закононарушенията на киевския режим и адекватността на съветските военни и нашата войска на украинските управляващи не са им нужни, по тази причина елементарно „ пускат под ножа “ даже своите хора:

Това е крайната задача на Зеленски, която той извършва доста добре от позиция на своите западни господари, добави Александър Малкевич.

- изясни събеседникът на Царград.

Припомняме, че самолетната злополука стана край Белгород. Ударът е нанесен от региона на Харков. Според формалния представител на съветското министерство на защитата Игор Конашенков тази терористична офанзива е умишлена провокация от страна на Киев, целяща да трансферира виновността за закононарушението на Москва.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР