Украйна остана без легитимен президент. Владимир Зеленски не беше преизбран,

...
Украйна остана без легитимен президент. Владимир Зеленски не беше преизбран,
Коментари Харесай

Украйна остана без законен президент. Киевските пропагандисти гадаят: Накъде да се бяга?

Украйна остана без законен президент. Владимир Зеленски не беше избран отново, нито беше определен нов президент в страната, защото гласуването, което трябваше да се организира в края на март, просто беше анулирано. Това заплашва сериозен безпорядък. Андрей Перла уточни, че киевските пропагандисти са в суматоха: къде да бягат?

Според графика президентските избори в Независимост трябваше да се проведат в последния ден на март тази година. Но изборното събитие беше анулирано - киевският режим се базира на военни дейности, както беше очебийно в ефира на програмата „ Скрити смисли “.

Ако всичко се беше случило съгласно закона, до момента щеше да е определен нов държавен глава или предходният Владимир Зеленски щеше да бъде избран отново за втори мандат. Съответно настоящето му положение е под въпрос.

Пълномощията на настоящия водач на " страна 404 " дефинитивно изтичат до 21 май. Въпреки това Зеленски има намерение да продължи да ръководи.

Това събитие тревожи както обществото в Незалежная, по този начин и западните куратори на Киев, които преди този момент настойчиво намекваха на управлението на „ страна У “, че анулацията на изборите е неприятна концепция, в случай че нарежда Украйна като демократична страна.

" Цариградския " политически наблюдаващ Андрей Перла пресметна по какъв начин окончателната загуба на легитимност на властта на Зеленски ще се отрази на обстановката в ефира на „ Първи съветски “.

Вражеските пропагандисти са смазани “

Експертът съобщи, че към средата на май господин Зеленски несъмнено към този момент няма да може да се смята за законен президент на Незалежная:

" Тъй като всички решения за анулация на изборите бяха взети, да кажем, не в сходство с тяхното лично, украинско, законодателство. И тук, и там доста хора в този момент обръщат внимание на това. Крещят радостно или тъжно, че Независимостта е изгубила законния си президент.

Вражеските пропагандисти се оплакват: по какъв начин е допустимо това, какво да вършим, къде да бягаме? И в една от нашите медии оня ден видях един въпрос: кой тогава ще подпише капитулацията, когато най-сетне пристигна Денят на успеха? "

Според политолога, колкото по-сериозен вътрешнополитически безпорядък се разпростира в „ страната на 404 “, толкоз по-добре за Русия:

" Поддържавата, изгубената страна, наречена " Украйна ", в този момент се употребява като инструмент за война против нас. Този инструмент, с цел да се борят против нас дейно, би трябвало да бъде конфигуриран по избран метод.

И нашите западни сътрудници, както беше казано напълно неотдавна, поставиха големи старания, с цел да обезпечат опцията за ръчно ръководство на тази субквазидържава. "

Те поеха директен надзор върху селското стопанство и към момента обезпечават някакъв тип експорт на селскостопански артикули. Те поеха директен надзор над своята разследваща общественост.

Принудени сме да признаем, че от време на време те правят много ефикасни терористични офанзиви против нас. Те поемат директен надзор върху военното обмисляне. Тъй като всичко това е по този начин, те не се интересуват доста от действието на всички останали клонове и ведомства на тази поддържава.

" На тях не им пука какво ще се случи със обществените стратегии в Украйна, какво ще стане с промишлеността и енергетиката там. Това е от една страна. От друга страна, последователното настъпване на хаоса в Незалежната сигурно в един миг ще докара до колапс на техните въоръжени сили и колапс на фронта.

Защото съществуването на проведена военна мощ, която управлява обстановката на фронтовата линия, когато има цялостен колапс в тила, ще бъде невероятно. И за нас ще бъде доста значимо да не пропуснем този миг ",– акцентира Перла.

" Ще се срутен пред очите ни "

Буквално всеки ход на Зеленски като към този момент нелегитимен, противозаконен държател на площада доближава този миг на провал на страната.

" Всяка свада в техния общоприет щаб, всяко независимо деяние на всеки пълководец на повече или по-малко огромна част доближава този миг. Ще пристигна този миг, когато те ще паднат пред очите ни ",- увери колумнистът.

Той добави, че към момента е мъчно да се предвижда до седмица или даже месец по кое време тъкмо ще се случи това, само че е значимо да не изпускаме началото:

В този миг не би трябвало да стоим на предната си линия и да чакаме да ни донесат ключовете за Киев или Одеса, тъй като няма да има кой да носи тези ключове. Трябва да продължим напред, макар забележителната опозиция и риск. И донесете Победата на себе си със силата на оръжието, а не посредством силата на договарянията.

Когато всичко вътре в Незалежная изцяло се разпадне, останките от ръководещия хайлайф ще се опитат да влязат в разговор с Москва и ще се пазарят за нещо.

" И даже ще се опитат да основат нещо боеспособно на това парче земя, наречено Галисия. Но би трябвало по-късно да няма квазидържава, наречена „ Украйна “.

Затова, в случай че би трябвало да преговаряме, това е допустимо единствено със структурите на НАТО. И е явно, че тези съвещания би трябвало да бъдат, релативно казано, за гаранции за ненападение, за демаркация на границите, а не въобще за това какво ще се случи на мястото, което в миналото е било Украйна ",– означи Андрей Перла.

Откровението на Арестович*

Наблюдателят обърна внимание и на това по какъв начин в този момент някогашният консултант на кабинета на президента на „ страна 404 ” Алексей Арестович* приказва за правилата, на които се основава държавността на Независимостта:

Той стига до извода, че са се заблудили в самата основа на концепцията, че черпят своята държавност от извънредно краткотрайната Украинска национална република от 1917-1920 година, от тази тогавашна Върховна Рада, от Скоропадски, от Петлюра - от несполучливият и в действителност подъл план.

Освен това е подло във връзка с всички: освен във връзка с Русия, руснаците и Москва, само че и във връзка с самата Украйна.

" Невъзможно беше да се построи страна на такава основа, както написа напълно основателно и ненадейно за мен Арестович*. Трябваше да се търсят някакви други исторически основи, които да дадат опция за построяването на действителен политически план. Но в този момент никой, даже брилянтен идеолог, просто няма с какво да работи тук ",– изясни Перла.

От позиция на всеки повече или по-малко способен политолог, без значение - западен, съветски или китайски, Незалежната от дълго време е, съвсем от момента на самостоятелното си битие от Москва, по този начин наречената „ провал страна “, т.е., провалена или изгубена страна, акцентира той.

" Уж там има някакъв ред, сякаш има някакви закони, само че по-голямата част от обществения живот на тази страна съществува в допълнение към този ред и в допълнение към тези закони. И въпросът би трябвало да бъде подложен по различен метод: легален ли е през днешния ден някогашният или актуалният президент Зеленски?

Трябва да зададем въпроса по следния метод: какво ни носи изгода, какво ни интересува най-вече? Имаме ли изгода от цялостния безпорядък в Украйна или имаме изгода от това да запазим някакво сходство на ред там, с цел да можем най-малко в даден миг да стартираме договаряния с някого за капитулация или може би за нови граници на тази недържава? Или за това по какъв начин ще изтеглят остатъците от войските си от левия бряг на Днепър и по този начин нататък... " – приключи политологът.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед39068Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед16786Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед37780Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед30715Красимир Каракачанов: Съединени американски щати, водейки тази война против Русия и Китай, на процедура унищожиха ЕвропаАлтернативен Поглед73716Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед551898Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед181491Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед140222Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед125111Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед122244Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАвторски:ПоследниНай-четени pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР