Украйна очаква днес руските танкове да стигнат до Киев. Това

...
Украйна очаква днес руските танкове да стигнат до Киев. Това
Коментари Харесай

Украйна обяви за повишена радиация в района на Чернобил, Русия отрича

Украйна чака през днешния ден съветските танкове да стигнат до Киев. Това разгласи един от военните съветници на държавното управление. Според Киев през днешния ден ще е най-тежкият ден от съветската инвазия. Медиите оповестяват, че армията взривява мостове близо до столицата, с цел да забави руснаците.

Междувременно Украйна разгласи за нараснала радиация в региона на Чернобил, Русия изясни, че радиационният декор е в естествените си равнища, а АЕЦ се охранява съвмество от руснаци и украинци, с цел да няма нуклеарна провокация.



Завишение на радиацията на територията на Чернобил е регистрирано от Държавната ревизия за нуклеарно контролиране на Украйна. Ведомството го заяви, откакто съветските военни откриха надзор над територията на Чернобилската атомна електроцентрала, оповестява УНИАН.



Жилищен блок в украинската столица гори. Кметът Кличко съобщи, че постройката е ударена от ракета. Има ранени, а постройката е застрашена от срутване.

Самолет е паднал в един от южните квартали на града. Медии пишат, че това е съветски аероплан, който е бил свален и се е разрушил в жилищен регион, източно от Днепър. Тази информация не е доказана от самостоятелни източници.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР