Украйна обвинява двама руски снайперисти от Самарския гарнизон в сексуално

...
Украйна обвинява двама руски снайперисти от Самарския гарнизон в сексуално
Коментари Харесай

Украйна: Руски снайперисти са изнасилили 4-годишно момиченце

Украйна упреква двама съветски снайперисти от Самарския гарнизон в полово посягане над четиригодишно момиче и групово обезчестяване на майка му пред очите на бащата, написа организация Униан.
Евгений Чернокнижни (28 г.) и неназован 32-годишен руснак са измежду обектите на едно от най-мащабните следствия на полово принуждение след началото на войната Украйна, дружно с четирима други съветски бойци, написа Ройтерс, базирайки се на украинската прокуратура.
Инцидентите, в които се счита, че е забъркана групата, са част от поредност полови закононарушения, осъществени от съветски бойци от 15-а Мотострелкова бригада в Броварски регион на Киевска област през март предходната година. Повечето от зверствата били осъществени на 13 март.
Тогава военните в нетрезво положение нахлули в двора на къщата, в която живеело младото семейство. Според проверяващите руснаците били мъжа с железна тенджера, след което с оръжие го принудили да коленичи.
През това време жена му е била групово изнасилена. По същото време е осъществено принуждение и над 4-годишната щерка на съпрузите. Един от бойците споделил, че ще " направи жена от нея ".
След нападението над момичето и родителите й, двама бойци влезнали в близката къща, нанесли побой и изнасилили намиращите се там 41-годишна бременна жена и 17-годишно момиче. На друго място, където живеели няколко фамилии, бойците групово изнасилили 15-годишно момиче и майка му.
Известно е, че всички упоменати жертви са оживели, оказана им е психическа и здравна помощ. В същото време се проверяват и случаи на убийства на цивилни, осъществени през същия интервал. Прокурорите споделят, че тече следствие за вероятната роля на длъжностни лица в нападенията против цивилни в региона на Броварски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР