Украйна не копнее да разговаря с Путин, но това вероятно

...
Украйна не копнее да разговаря с Путин, но това вероятно
Коментари Харесай

Ще има ли пак преговори между Украйна и Русия: Зеленски намекна за разговор с Путин

Украйна не копнее да беседва с Путин, само че това евентуално ще е належащо, с цел да бъде комплициран завършек на войната, съобщи украинският президент Володимир Зеленски.
Мирните договаряния сред Русия и Украйна за в застой от 17 май.
"Има какво да обсъждаме с съветския водач. Не желая да кажа, че копнеем да си приказваме с него, само че би трябвало да погледнем реалистично на нещата, които претърпяваме ", посочи Зеленски в послание към индонезийски мозъчен концерн.
"Това, което желаеме от тази среща... Искаме си назад животите... Искаме си назад живота на суверенна страна ", сподели Зеленски и означи, че съгласно него няма признаци Русия да е подготвена за съществени мирни договаряния.
Украинският външен министър Дмитро Кулеба прикани западните страни да дават още тежки оръжия на Киев, с цел да може украинските сили да отхвърлен съветските сили.
"Нуждаем се от тежки оръжия. Единственото, с което ни превъзхожда Русия, е броят на тежките оръжия, с които разполага ", споделя Кулеба във видеозапис, в който дава отговор на въпроси, отправени към него чрез "Туитър ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР