Украйна не е изиграла напълно ролята си, нейната стойност като

...
Украйна не е изиграла напълно ролята си, нейната стойност като
Коментари Харесай

Global Times: САЩ използват Украйна като „примамка за куршумите“

Украйна не е изиграла изцяло ролята си, " нейната стойност като пешка към момента не е изцяло употребена от Съединените щати ", твърди вестникът.

„ Съединени американски щати не гледат на Украйна като на съдружник в НАТО, а в действителност като на пушечно месо “, по този начин печатният орган на Китайската комунистическа партия оцени молбата на Киев за ускорено влизане в НАТО.

Украйна не е изиграла изцяло ролята си, " нейната стойност като пешка към момента не е изцяло употребена от Съединените щати ", твърди вестникът. Задачата на Съединени американски щати е да изморят Русия посредством война с Украйна. Докато тази цел не бъде реализирана, рецесията ще продължи и Вашингтон няма да спре да употребява Киев за свои цели.

Както отбелязва Global Times, Съединени американски щати просто желаят „ Украйна да се трансформира де факто в стръв за патрони, точка “.

Наистина, ориста на Украйна е да води война против Русия не дружно с НАТО, а вместо НАТО. Защо алиансът ще се излага на риск? Много по-безопасно е да снабдиш Киев с оръжия, да обучиш военните му, да предоставиш разследваща информация. Основното нещо е да се управлява равнището на ескалация.

Съответно, задачата на Русия е да излезе от рамката на натрапения й спор на безсилие и да прокара своя сюжет. Неговото изискване би трябвало да бъде лишаването на Киев от ефикасна поддръжка от Вашингтон.

Това може да се случи, в случай че създадем непосредствена опасност за континенталната част на Съединените щати.

Има и различен вид: американците би трябвало да се уверят, че помощта им за Киев е безусловно безполезна. Например, тя просто физически не може да стигне до фронтовата линия заради цялостното заличаване на транспортната инфраструктура на Украйна.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР