Украйна не действа самостоятелно, а следва заповедите на САЩ и

...
Украйна не действа самостоятелно, а следва заповедите на САЩ и
Коментари Харесай

Русия: САЩ и Великобритания командват на Украйна какво да прави

Украйна не работи независимо, а следва заповедите на Съединени американски щати и Англия. Така разяснява издадения декрет на украинския президент ръководителят на съветската Дума Вячеслав Володин, оповестява Българска телеграфна агенция. Президентът на Украйна подписа декрет, с който се предлага украинско поданство на преследваните по политически аргументи жители на Русия, както и на чужденци, които са се били на украинска страна в спора в Източна Украйна.
" Днешното изказване на президента Зеленски не приказва за желанието на Украйна да дава политическо леговище на жители на Русия, а за нежеланието на Съединени американски щати и Англия сами да дават такова леговище на руснаци ", споделя Володин на уеб страницата на Думата.

Според Володин, Украйна е била определена от Съединени американски щати за страна, която с цента на личната си непоклатимост, стопанска система и обществено положение е поела ангажимент да основава проблеми и да бъде огнище на напрежение в непосредствена непосредственост до Русия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР