Украйна направи всичко възможно, за да държи САЩ настрана от

...
Украйна направи всичко възможно, за да държи САЩ настрана от
Коментари Харесай

Зеленски атакува САЩ: Влиянието ви в Европа щеше да е нулево

Украйна направи всичко допустимо, с цел да държи Съединени американски щати настрани от войната, само че в случай че разреши на Русия да завоюва, това ще има пагубни последствия за самата Америка. Това разяснява украинския президент Володимир Зеленски.

При изключителни ограничения за сигурност украинският президент Володимир Зеленски посети в неделя оръжеен цех в Пенсилвания, който създава един от най-необходимите за Украйна муниции, с цел да отблъсква съветските сухопътни сили.

Посещението му в завода за муниции в град Скрантън даде началото на едноседмично посещаване на Зеленски в Съединени американски щати, което има за цел да резервира поддръжката за Украйна във войната с Русия.

„ Ако Украйна не се беше съпротивлявала, Владимир Путин щеше да стигне по-далеч. Първо, към 40 милиона мигранти щяха да дойдат в Европа, Съединени американски щати и Канада. Второ, щяхте да загубите най-голямата страна в Европа - голям удар върху въздействието на Съединени американски щати на континента. Сега Русия щеше да има цялостно въздействие там. Вие щяхте да загубите всички - Полша, Германия - и въздействието ви щеше да е нулево “, сподели още Зеленски.

Tой акцентира, че американската общност би трябвало да разбере, че самият факт на съществуването на Украйна „ не съставлява проблем, до момента в който устойчивостта на Украйна е разрешила на Америка да реши доста други проблеми. Вместо Украйна Русия може да нападне Полша или балтийските страни, които са членки на НАТО, и за Съединени американски щати това ще бъде „ злополука, удар под кръста “.

В този случай несъмнено ще бъдете въвлечени в пълномащабна война, с войски на място, финансиране, вложения, а американската стопанска система ще бъде сложена на военна основа. Така че да се твърди, че сте въвлечени в тази война отдавна, просто не е правилно. Точно противоположното: имам вяра, че сме избавили Съединени американски щати от тотална война, разяснява Зеленски в изявление за The New Yorker.

Той също по този начин прибавя, че в случай че поддръжката за Украйна отслабне, Русия може „ да реши, че това е задоволително, и да нанесе удар по Полша - да вземем за пример в отговор на някаква провокация от страна на Беларус “.

„ И в този момент, след две години и половина ваша поддръжка и вложения, за които сме ви доста признателни, можете да умножите всички тях по нула. Америка ще би трябвало да стартира да влага изначало, и то във война от напълно различен мащаб. Тя ще се води от американски бойци. И всичко това, бих добавил, ще бъде от огромна изгода за Русия “, прибавя украинският президент.

В избран миг от войната украинските сили изстрелваха сред 6 и 8000 снаряда диаметър 155 мм дневно. Тези темпове започнаха да изчерпват запасите на Съединени американски щати и провокираха безпокойствие, че наличностите не са задоволителни, с цел да задоволят американските потребности при положение на нова огромна стандартна война, да вземем за пример възможен спор към Тайван. В отговор Съединени американски щати вложиха във обновяване на активността на индустриални линии и сега създават над 40 000 снаряда от този вид на месец с проекти месечното произвеждане да доближи 100 000.
ТЕМА преди 34 минути 640 преди 18 часа 2359 преди 1 ден 1489
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР