Украйна може да победи Русия още до края на тази

...
Украйна може да победи Русия още до края на тази
Коментари Харесай

Христо Грозев прогнозира победа на Украйна до края на годината

Украйна може да победи Русия още до края на тази година . Това предвижда българският проверяващ публицист Христо Грозев, представен от организация " Униан ".

Според него ходът на войната значително ще зависи от това до каква степен светът

В изявление за " Радио Свобода " Грозев изрази мнение, че в случай че всичко се развива както досега, то скоро Киев може да удържи победа.

" Но в случай че всичко върви по този начин, както го виждаме в този момент, чакам кинетична победа на Украйна до края на годината. Знаете ли, даже си мисля, че по-реално е да бъде освободен Крим, в сравнение с Донбас, тъй като мотивацията за украинците е толкоз мощна във връзка с Крим, че съм уверен, че той ще бъде приоритет ", уточни журналистът.
 Украйна се похвали с още отвоювани територии Обновена
Украйна се похвали с още отвоювани територии

Видео демонстрира бойци да издигат украинското знаме в село Сторожевое в Донецка област

Припомняме, на 21 април на Грозев.

Руските управляващи настояват, че проверяващият публицист е провел бягството в чужбина на Роман Доброхотов - редактор на The Insider. И изданието, и редакторът са приети за задгранични сътрудници в Русия.

През юли предходната година от ФСБ обявиха, че Грозев е взел участие в опит за похищение на бойни самолети: бомбардировач Су-24, изтребител Су-34 и свръхзвуков ракетоносач Ту-22 М3. По данни на ФСБ интервенцията е била проведена от СБУ, а Грозев е координирал дейностите на участниците в нея. През декември база данни на уеб страницата на съветското вътрешно министерство сподели, че

Миналата седмица само че до момента го разказва като неуспех и демонстрира изображения на и танкове.

Вчера Украйна заяви, че - Благодатное, Нескучне и Макаровка, които се намират в покрайнините на Донецка област до Запорожка област. Днес   от началото на контранастъплението си.
 ISW: Украйна нападна, само че е рано да се приказва за пробив
ISW: Украйна нападна, само че е рано да се приказва за пробив

Таен декрет узаконява съществуването на " Вагнер " в Русия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР