Украйна изпитва критичен недостиг на боеприпаси и постепенно изчерпва снарядите

...
Украйна изпитва критичен недостиг на боеприпаси и постепенно изчерпва снарядите
Коментари Харесай

Времето на Украйна изтича: Скоро тя ще бъде способна да сваля само 1 от 5 руски ракети

Украйна изпитва сериозен дефицит на муниции и последователно изчерпва снарядите си за противовъздушна защита, написа The Telegraph.
До края на този месец украинските Противовъздушна отбрана ракети ще бъдат съвсем изчерпани, което ще заплаши съществено огромните градове в страната. Украйна скоро ще бъде способна да смъква единствено 1 от всеки 5 изстреляни противников ракети по градовете, показва изданието.
Това ще има „ забележителен резултат върху градските центрове на Украйна “, цитира Washington Post двама украински чиновници. Тази седмица Виктор Орбан, министър-председателят на Унгария, сподели, че Доналд Тръмп, хипотетичният републикански претендент на тазгодишните президентски избори в Съединени американски щати, му е споделил, че няма да дава повече пари на Украйна.
В момента администрацията на Джо Байдън желае да трансферира 60 милиарда $ на Киев, само че тази военна помощ е блокирана в Конгреса. Русия ускори ракетните и безпилотни офанзиви против Украйна. Ракетен удар по Одеса в петък умъртви 20 души, което е най-големият брой жертви на войната за един ден в основния пристанищен град на Украйна.
Съобщава се, че на фронта украинските сили бързо копаят нови окопи и издигат противотанкови клопки, с цел да забавят съветското нахлуване и да противодействат на рецензиите, че не са съумели да възнамеряват вярно защитата си по време на контраофанзивата предходната година.
Междувременно на политическата сцена във Вашингтон се ускоряват офанзивите. Голямата вест тази седмица, сподели президентът Джо Байдън през уикенда във Вашингтон, беше, че двама претенденти завоюваха номинацията на своята партия за президент. Но единият е прекомерно остарял, прекомерно душевен неспособен за работата, сподели президентът. „ Другият съм аз “, пошегува се Байдън, представен от Асошиейтед прес, визирайки Тръмп.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР