Украйна и Северна Македония стартираха участието си на Евро 2020

...
Украйна и Северна Македония стартираха участието си на Евро 2020
Коментари Харесай

Украйна и Северна Македония нямат повече право на грешки

Украйна и Северна Македония стартираха присъединяване си на Евро 2020 със загуби и по тази причина през днешния ден ще би трябвало да дадат максимума, с цел да останат в шампионата. Срещата ще се играе в Букурещ, а началото е от 16:00 часа. Украинците демонстрираха темперамент против Нидерландия и наваксаха пасив от два гола, само че в последна сметка отстъпиха с 2:3. Северна Македония пък падна с 1:3 от Австрия в дебюта си на огромен конгрес.
 Украйна се бори много, само че записа антирекорд
Украйна се бори много, само че записа антирекорд

С шест следващи загуби

В исторически проект Украйна има превъзходство против днешния си противник. От 4 мача украинците са спечелили 3 и са позволили единствено един гол. В квалификациите за Евро 2016 " синьо-жълтите " се постановиха с 1:0 в Скопие и 2:0 в Киев.

Селекционерът Андрий Шевченко най-вероятно няма да може да разчита на крилото Олександър Зубков. Футболистът на Ференцварош беше заменен с травма още при започване на първия мач. Логиката сочи на неговото място да стартира Виктор Циганков, а не Марлос, който го размени преди три дни, само че не впечатли. Другите двама в предни позиции ще са Роман Яремчук и Андрий Ярмоленко.

В средата на терена ще работят Олександър Зинченко, Руслан Малиновский и Серхий Сидорчук, който е заплашен да пропусне дуела с Австрия, в случай че получи жълт картон. В центъра ан отбраната още веднъж ще си партнират Микола Матвиенко и 18-годишния Иля Забарний.
 Австрия победи Северна Македония с 3:1
" Златни " австрийски запаси скапаха дебюта на Северна Македония

Класата си сподели думата

Северна Македония евентуално ще излезе със същите 11, които започнаха против Австрия. Александър Трайковски ще оказва помощ на Пандев в предни позиции, а повече ще се чака от Бобан Николов и Езджан Алиоски, които не бяха задоволително дейни по фланговете в първия мач. В халфовата линия Игор Ангеловски разполага с техничните и в това време борбени Ариян Адеми, Енес Барди и Елиф Елмас.

Проблемите на северномакедонците са в отбрана. Това си пролича най-много през второто полувреме против Австрия, когато и умората си сподели думата. Въпреки това, Ангеловски още веднъж ще заложи на Дарко Велковски, Висар Муслиу и Стефан Ристовски, а под рамката ще е Столе Димитриевски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР