Украйна и Русия представят два различни варианта за случващото се

...
Украйна и Русия представят два различни варианта за случващото се
Коментари Харесай

И Украйна, и Русия твърдят, че контролират Лисичанск

Украйна и Русия показват два разнообразни разновидността за протичащото се в Лисичанск - последната огромна цел, която Кремъл към момента не е превзел в Луганск.

Отбраняващата се страна твърди, че въпреки да е подложена на натоварен обстрел, към момента владее контрола над града. В същото време Москва демонстрира видео материали, на които знамето на агресора е сложено в заличавания административен център, а съветските войски маршируват по улиците. Достоверността на фрагментите не е доказана.

Британското разузнаване оповестява за дребен прогрес на съветските военни сили в Лисичанск, само че последният му отчет гласи, че украинската войска съумява да блокира настъплението в югоизточните околности на града.

Беларуският президент Александър Лукашенко споделя, че Киев се пробва да обстрелва военни уреди в Беларус, написа Reuters, базирайки се на локалната държавна осведомителна организация Belta. Според президента офанзивата се е провела преди три дни, само че ракетите са били обезвредени. Той вижда в това провокация от страна на Украйна, само че въпреки всичко твърди, че не има намерение да се намесва в конфлика. Доказателства към обвиняването от негова страна липсват.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР