Украйна и Австрия излизат един срещу друг в решителен мач

...
Украйна и Австрия излизат един срещу друг в решителен мач
Коментари Харесай

Украйна и Австрия кръстосват шпаги в пряк двубой за класиране

Украйна и Австрия излизат един против различен в съдбоносен мач за класиране на 1/8-финалите. Двубоят от последния трети кръг в група „ С “ на UEFA EURO 2020 ще се играе на „ Арена Национал “ в Букурещ.

Срещата стартира в 19:00 часа и може да я гледате в Gong.bg.

Равенство през днешния ден ще е задоволително на украинците да завършат на второто място в групата и да се класират сигурно за осминафиналите. Двата отбора имат по 3 точки и равна голова разлика, само че тимът на Шева има повече маркирани попадения – 4:4 против 3:3.

Селекционерът на Украйна Андрий Шевченко избра последната пълноценна подготовка да е на стадион за ръгби - „ Триумфалната арка “ в Букурещ. Покритието там е на половина естествено, на половина синтетично, както на „ Арена Национала “ в столицата на северната ни съседка. Шева се включи в тренировката наедно с избраниците си, като по сходство на великия си треньор в Динамо Киев – Валерий Лобановски, устрои и ръгби мачле.

В същото време селекционерът на Австрия Франко Фода счита да пусне от първата минута завръщащия се след наказване Марко Арнаутович. Отборът е наясно, че ги устройва единствено победа и ще играят очебийно атакуващо. Арнаутович съвсем несъмнено ще стартира в предни позиции дружно със Саша Калайджич.

В исторически проект Украйна и Австрия са играли единствено два пъти между тях, освен това в контроли. През 2011 година Украйна печели с 2:1, а през 2012-а австрийците се постановат с 3:2.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР