Украйна ежедневно снабдява Румъния с храна и получава оръжие в

...
Украйна ежедневно снабдява Румъния с храна и получава оръжие в
Коментари Харесай

Кремъл: Украйна плаща със зърно за оръжието от Румъния

Украйна всекидневно доставя Румъния с храна и получава оръжие в подмяна. Това съобщи това на брифинг ръководителят на съветския Национален център за ръководство на защитата генерал-полковник Михаил Мизинцев, представен от РИА "Новости ".

"Според наличните данни украинските управляващи са организирали всекидневен всеобщ експорт на зърно, царевица, маслодайни култури и селскостопански животни за Румъния с авто и железопътен превоз, както и с баржи от пристанище Измаил по река Дунав. Досега са изнесени към 20 милиона тона ", сподели ген. Михаил Мизинцев.
Представител на съветското министерство на защитата акцентира, че Киев доставя селскостопански артикули на Букурещ, макар че личното му население изпитва дефицит от тях за прехраната си и за пролетната сеитба.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин съобщи, че е взел решение за осъществяване на военна интервенция против Украйна в отговор на молба за помощ от ръководителите на Луганската национална република и Донецката национална република.

Решението на Кремъл провокира нови наказания против Русия от страна на Съединени американски щати и техните съдружници.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР