Украйна е виновна за инцидента на Кримския мост, в резултат

...
Украйна е виновна за инцидента на Кримския мост, в резултат
Коментари Харесай

Русия призна: Има щети при взрива на Кримския мост, обвини Украйна

Украйна е отговорна за случая на Кримския мост, вследствие на който е развалено платното за придвижване. Това съобщи тази заран ръководителят на Държавния съвет на Крим Владимир Константинов, представен от ТАСС.

" Украинските вандали съумяха да се доберат до Кримския мост с кървавите си ръце. Сега те имат с какво да се гордеят: за 23 години не съумяха да построят нищо почтено за внимание в Крим, само че съумяха да повредят платното за придвижване на съветския мост. В това намират смисъл киевският режим и украинската страна. Смъртта и разрушението са единственото, което съумяват да реализират ", написа Константинов в своя канал в " Телеграм ".

Той даде обещание, че вредите по Кримския мост ще бъдат отстранени в най-кратък период. „ Разбира се, че аргументите ще бъдат изяснени, а вредите ще се отстранят. Хубавото е, че не са съществени. Съзидателната активност в Крим ще продължи “, написа той.

Съветникът на кримския водач Олег Крючков съобщи по-рано през днешния ден, че по предварителни данни на една от секциите на Кримския мост се е запалила цистерна с гориво, а арките за пропускане на плавателни съдове не са потърпевши.

Източник: БТА
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР