Украйна е готова да преговаря за неутралитет с Русия. Това

...
Украйна е готова да преговаря за неутралитет с Русия. Това
Коментари Харесай

Зеленски е готов да се примири с неутралитет, за да спре инвазията

Украйна е подготвена да договаря за неутралитет с Русия. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в първото си изявление за съветски медии от началото на войната, написа

Руският медиен регулатор Роскомнадзор стартира следствие против медиите, които взеха изявлението от украинския президент.

" Русия би трябвало да знае истината ", бяха част от думите на Володимир Зеленски.

Час и половина той дава отговор на въпроси на съветски език посредством видеовръзка на основния редактор на съветската медия Медуза Иван Колпаков, на основния редактор на телевизионния канал Дождь - Тихон Дзядко, на журналиста и публицист Михаил Зигар, който пита от името на Новая газета и на специфичния сътрудник на Комерсант Владимир Соловьов. Пред тях Зеленски съобщи, че с войната Русия заличи рускоезичните градове в Украйна. Облечен с обичайна си тениска в цвят каки Зеленски съобщи, че няма да договаря с Русия за демилитаризация и даницификация.

„ Гаранция за сигурност и неутралитет, безядрен статут на нашата страна - подготвени сме да приказваме за това. Това е основен точка, принцип за Руската федерация, доколкото си припомням. И доколкото помня точно по тази причина започнаха войната “.

Готов е и да приказва за признание на съветския език за формален. В тази страна всеки приказва, на който език си желае, сподели Зеленски. Разрушенията от войната в Украйна са по-тежки от тези по време на съветската война в Чечня, съобщи Зеленски.

„ Защо всичко е ужасно? Ще ви кажа. Страшно е, тъй като когато имаш такова отношение към личния си народ, тогава какво отношение би имал към всички останали? И ние несъмнено не сме свои за съветското държавно управление. Това е ужасно. Мисля, че това е дивотия. И всичко това ще свърши зле “.

Руският медиен регулатор Роскомнадзор излезе с предизвестие към съветските медии да не популяризират изявлението с Володимир Зеленски. В мнение се споделя, че някои от медиите взели изявлението са оповестени за задгранични сътрудници.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР