Украйна чества Деня на защитниците. В специално обръщение, заснето на

...
Украйна чества Деня на защитниците. В специално обръщение, заснето на
Коментари Харесай

Зеленски с поздрав в Деня на защитниците - обеща Украйна да бъде свободна

Украйна празнува Деня на бранителите. В особено послание, снимано на брега на река Днепър, президентът Володимир Зеленски поздрави всички, които водят война и даде обещание Украйна да бъде свободна.

" Тази победа ще бъде за всички, които няма да оставят и диря на украинска земя от армията, която се хвалеше, че е втора на планетата. Тази победа ще е за всички наши герои, които в този момент са в съветски плен. За тези, на които им е най-трудно. А най-трудно в този момент е да останем в Украйна и да опазим украинците, които се намират измежду убийци. Но ние помним. Ние помним и ще създадем всичко, с цел да върнем всички, всеки наш воин ", сподели Зеленски.

В съвещанието на Генералния щаб на страната бяха разисквани бъдещите дейности на съветските окупатори. На фронта - съгласно съветските управляващи, при ракетен обстрел на Белгород - град на към 100 км от границата с Украйна, има жертви.

Започна към съветска територия. Според проруските управляващи това се прави за да се улеснят дейностите на съветската войска. Посланиците от Европейския съюз единомислещо утвърдиха военна подготвителна задача за към 15 000 украински бойци. Решението би трябвало да бъде получи зелена светлина и от външните министри на страните членки в понеделник в Люксембург.


Последвайте ни във и
Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР