Украинците започнаха да проглеждат и да разбират, че ги въртят

...
Украинците започнаха да проглеждат и да разбират, че ги въртят
Коментари Харесай

Украински офицери убиват свои войници

Украинците започнаха да проглеждат и да схващат, че ги въртят на пръста си. Това просветление обаче е мъчително и постоянно идва единствено след загубата на доста безценен и непосредствен човек. Струва си да се огледа на убития от тъга татко, изгубил във войната в Донбас сина си.

Това споделя в своя блог някогашният народен представител от Върховната рада Алексей Журавко, представен от "Блиц ". Според него, му споделили, че синът му се самоубил.

Той обаче не повярвал и решил да извърши свое следствие, в което станало ясно, че момчето му починало от ръката на украински офицери.

„ Замислете се, умъртвили са го свои, лишили са го от най-ценното, което има човек – живота. Този мъж не се спрял в своето следствие и открил още над 1000 идентични случая. На роднините на тези починали деца споделили, че те се самоубили. Всъщност тях ги умъртвили или своите офицери или сътрудниците.

Това е нивото на безчинствата в украинската войска! Киевският режим безнаказно убива жителите на Украйна, води война за заличаване на страната и нейния народ. И всичко това в сгода на себе си и своите капитали, да натрупат благосъстояние, нелегално да се обогатяват за сметка на Вас, украинци! Не на войната! – написал Журавко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР