Украинците са изправени пред смъртна опасност“, ако Западът отстъпи от

...
Украинците са изправени пред смъртна опасност“, ако Западът отстъпи от
Коментари Харесай

Първата дама на Украйна предупреждава за „смъртна опасност“, ако Западът отстъпи заради подкрепата

Украинците са изправени пред „ смъртна заплаха “, в случай че Западът отстъпи от финансовата поддръжка за съпротивата против силите на Владимир Путин, предизвести първата дама на Украйна Олена Зеленска.

Г-жа Зеленска твърди, че хората в нейната страна ще бъдат оставени да умрат, в случай че светът се умори да дава поддръжка, в изявление за BBC, до момента в който Обединеното кралство притиска американските републиканци да се съгласят да изпратят помощ на Киев.

В дипломатическа задача в Америка външният министър на Обединеното кралство Дейвид Камерън предизвести американските републиканци, че блокирането на нова финансова поддръжка ще бъде „ коледен подарък “ за съветския президент господин Путин.

Републиканците в Конгреса на Съединени американски щати тази седмица блокираха основен законопроект, който щеше да обезпечи още милиарди финансиране за военна помощ.

Западните съдружници стават все по-загрижени за решаваща поддръжка за битката против Русия на фона на опцията Доналд Тръмп да се завърне в Белия дом. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР