Украинците никога няма да отстъпят свободата и независимостта си на

...
Украинците никога няма да отстъпят свободата и независимостта си на
Коментари Харесай

Зеленски: Украинците никога няма да отстъпят свободата и независимостта си на никого

Украинците в никакъв случай няма да правят отстъпка свободата и независимостта си на никого. Само ние, всички жители на Украйна, дефинираме бъдещето си от 1991 година Но в този момент се взема решение ориста освен на нашата страна, само че и на това какъв ще бъде животът в Европа.

Това се чете в изказване на президентството на Украйна. Към него се оповестява, че въоръжените сили в Украйна са бойна подготвеност и че ще бъде въведено военно състояние.

Ето и цялостното изказване:

" Тази заран Русия стартира нова военна интервенция против нашата страна. Това е безпричинно лъжливо и цинично навлизане.

Има удари по военни и други значими отбранителни обекти, атакувани са гранични елементи, обстановката в Донбас се утежни.

Въоръжените сили на Украйна, всички специфични и правоприлагащи органи на страната са в бойна подготвеност. Съветът за национална сигурност и защита работи в спешен режим.

Ще бъде въведено военно състояние.

Нашите дипломати осведомят света за протичащото се. Украинците в никакъв случай няма да правят отстъпка свободата и независимостта си на никого. Само ние, всички жители на Украйна, дефинираме бъдещето си от 1991 година Но в този момент се взема решение ориста освен на нашата страна, само че и на това какъв ще бъде животът в Европа.

Дали най-малко нещо от силата на интернационалното право ще остане, ще зависи от честния и обективен отговор на света на тази експанзия.

Цивилните поданици на Украйна би трябвало да останат вкъщи. Предупредете околните си за протичащото се. Грижете се за тези, които се нуждаят от помощ.

Всички мисли и молебствия са с нашите бойци.

Слава на Украйна! "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР