Украинците имат нужда от оръжие, от артикули за защита при

...
Украинците имат нужда от оръжие, от артикули за защита при
Коментари Харесай

Паси: Позицията ни е на един кастриран кремълски котарак

Украинците имат потребност от оръжие, от продукти за отбрана при нападенията. Износът на оръжие за Украйна, няма да ни направи страна в спора . Това съобщи някогашният външен министър Соломон Паси в ефира на Българска национална телевизия. Нашата политическа позиция във връзка с войната в Украйна е недостойна.

В студиото на Българска национална телевизия Паси отбрани позицията си от туита си от миналата седмица, за който от " поради засегнатост на държавен знак - герба. Соломон Паси сподели, че и до този миг не счита думите си за неправилни.
 Топ 4 на Соломон Паси за всеобщи убийци: Ленин, Сталин, Хитлер и Путин
Топ 4 на Соломон Паси за всеобщи убийци: Ленин, Сталин, Хитлер и Путин

Маргарет Тачър е споделила дипломация без оръжие е като оркестър без принадлежности

Не може страна, която има герб с лъвове, да се държи по този начин, съгласно него и по тази причина е време да скопим лъва на България , с цел да отразим съответно позицията ни за Украйна. Недостойната позиция на българската страна по Украйна блестящо контрастира с достолепието на трите горди лъва в нашия герб.

По думите на Паси или да върнем достолепието на страната си като осъществим завета на Левски, който повелява, че откакто освободим България , би трябвало да оказваме помощ и на други нации да се освобождават, или да скопим герба си. " Нашата позиция сега доста повече би подхождала на един скопен кремълски котарак. " А и по този начин или другояче Путин ни презира, тъй като България се гъне.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР