Украинският флот от бойни хеликоптери скоро ще бъде попълнен с руски Ми-8

...
Украинското военно разузнаване съобщи, че флотът от бойни хеликоптери на
Коментари Харесай

Украинското военно разузнаване съобщи, че флотът от бойни хеликоптери на Украйна скоро ще бъде попълнен с руски Ми-8 АМТШ.

Източник: Разузнаването на отбраната на Украйна

Цитат: „Украинският флот от бойни хеликоптери скоро ще бъде попълнен с „трофеен“ Ми-8 АМТШ.

Операцията, която направи възможно получаването на този самолет, е най-добрият пример за ползотворно сътрудничество между Националната полиция (Департамент за вътрешна сигурност) и Разузнаването на отбраната на Украйна.“

Подробности: Съобщава се, че продължилата месеци специална операция е изисквала участието на най-добрите специалисти от двете агенции и най-високо ниво на секретност.

История:

На 23 август стана известно, че хеликоптер Ми-8 на руските въоръжени сили наскоро се е озовал в Украйна в резултат на продължителна спецоперация на Министерството на отбраната на Украйна.

пилотът и семейството му са в Украйна, а семейството е изведено от Русия предварително. Ми-8 остана в Украйна, заедно с частите за бойните самолети, които трябваше да достави на руснаците.

Украинская правда е мястото, където ще намерите най-актуалното информация за всичко свързано с войната в Украйна. Последвайте ни в , нас или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР