Украинското студио GSC Game World заявиха в Twitter, че разработката

...
Украинското студио GSC Game World заявиха в Twitter, че разработката
Коментари Харесай

GSC прекрати работата по S.T.A.L.K.E.R. 2

Украинското студио GSC Game World обявиха в Twitter, че създаването на S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl се прекратява. Причината за това е несъмнено началото на съветската експанзия против Украйна.

Компанията разгласи през предходната година, че премиерата на играта се забавя. По всичко наподобява обаче, че играта няма да излезе тогава. GSC Game изясняват, че в сегашния миг приоритет на студиото е да подсигури здравето и живота на своя екип.

„А геймплей по кое време?“ не е към този момент най-често срещания въпрос. Това, което чуваме в този момент от ден на ден и повече е: „Добре ли сте, хора“, пишат компанията.

„През предходната седмица ние монтирахме видео по отношение на фотосите по прихващане на придвижванията. Искахме да ви покажем по какъв начин сътворяваме кътсцените към играта. Гледахме видео, подготвяхме текстовете, говорихме с актьорите… Миналата седмица беше преди цяла вечност“, декларират от студиото в настрана видео в YouTube. GSC напомнят какви са целите на студиото сега и приключват: „Но ние наложително ще продължим. След успеха. Слава на Украйна!“.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl беше обявена през далечната 2010 година. От тогава се случиха доста неща и дълго време появяването на продължението на паметната S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) беше под въпрос след края и повторното начало на студиото, забавяния и години на безмълвие от страна на GSC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР