Украинското министерство на отбраната потвърди, че руска диверсионно-разузнавателна група е

...
Украинското министерство на отбраната потвърди, че руска диверсионно-разузнавателна група е
Коментари Харесай

Украинците избиха руска диверсионно-разузнавателна група в Киев

Украинското министерство на защитата удостовери, че съветска диверсионно-разузнавателна група е в киевския регион Оболон. Гражданите са предизвестени да не напущат домовете си.

Gunfire in a residential district of Obolon in Kyiv. Difficult to figure out what exactly is happening, but Defence Ministry said they are fighting off Russian saboteurs
— Anastasiia Lapatina (@lapatina_)

" Министерството също по този начин помоли жителите да създадат коктейли " Молотов ", с цел да " обезоръжат " врага, оповестява BBC. Кореспондентът на медията оповестява, че се чуват " непрекъснати детонации " в северната част на града в региона на метростанция " Оболон ". В обществените мрежи се оповестява за пукотевица в този регион.

Съветникът на вътрешния министър на Украйна Антон Геращенко разгласява видео от задържането и ликвидацията на на съветски разузнавателно-диверсионни групи в Киев.

Заместник-министърът на защитата на Украйна Анна Маляр съобщи във фейсбук, че съветска разследваща и диверсионна група се е пробвала да проникне в центъра на града, маскирана като украински военни, само че е била спряна и членовете ѝ са били убити. Информацията е доказана и от голям брой изявления в други обществени мрежи.

Ukrainians report on elimination of a Russian SpecOps group in Kyiv. Russians tried to get to governmental district imitating a Ukrainian unit. Usage of enemy uniforms, insignia etc. is a war crime!
— Sergej Sumlenny (@sumlenny)
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР