Украинското командване прехвърля допълнителни подразделени в района на град Бахмут

...
Украинското командване прехвърля допълнителни подразделени в района на град Бахмут
Коментари Харесай

Украинското командване прехвърля допълнителни сили в Бахмут

Украинското командване трансферира спомагателни подразделени в региона на град Бахмут и ускорява артилерийския обстрел по позициите на руснаците. Това съобщи ТАСС, като цитира някогашен боен от по този начин наречената Луганска национална република.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9724
Андрей Марочко, полковник от запаса от милицията на по този начин наречената Луганска национална република, заяви, че украинското командване се пробва да предотврати цялостно обграждане на Бахмут.

С тази цел в западната част на града се трансферират боеспособни подразделения и се укрепват позициите, които управляват пътищата за доставяне.

Освен това украинската артилерия в прилежащия град Часов Яр ускорява обстрела по съветските сили в Бахмут, сподели Марочко, като се базира на данни на разузнаването.

Същевременно Ян Гагин, консултант на ръководителя на съветските окупационни управляващи в Донецка област Денис Пушилин, съобщи в ефира на съветската държавна телевизия, че руснаците управляват съвсем половината от Бахмут. Както и че украинските елементи се изтеглят от града на дребни групи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР