Украинският президент Володимир Зеленски заяви в обръщение, че руските сили

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви в обръщение, че руските сили
Коментари Харесай

Зеленски: Путин ще бомбардира Одеса

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи в послание, че съветските сили се готвят да бомбардират черноморския град Одеса.

" Руснаците постоянно са посещавали Одеса, постоянно са изпитвали единствено гостолюбие в Одеса, единствено откровеност. А в този момент какво? Бомби против Одеса? Това ще бъде военно закононарушение, това ще бъде историческо закононарушение ", сподели Зеленски, представен от.

" Украинци, ние към този момент сме спечелили своето бъдеще, само че към момента се борим за сегашното си. Това е доста значимо. Борим се за това къде ще бъде границата. Между живота и робството. И това не е единствено наш избор. Гражданите на Руската федерация вършат същия избор сега -между живота и робството. Днес. Утре. През идната седмица. Това е времето, в което към момента е допустимо да се победи злото без непоправими загуби ", добави той.

Зеленски добави, че украинците желаят мир.

„ Граждани на Русия, за вас това е битка освен за мир в Украйна. Това е битка за вашата страна - за най-хубавото, което тя е имала. За свободата, която сте видели. За благосъстоянието, което сте почувствали. Ако в този момент мълчите, по-късно от ваше име ще приказва единствено бедността и единствено репресиите ще ѝ отговорят. Не мълчете ", съобщи още президентът на Украйна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР