Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че . Украйна затяга защитата

...
Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че . Украйна затяга защитата
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Киев има нужда от още оръжия


Украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че. Украйна стяга отбраната на границата си с Беларус поради опасения, че Русия може да приготвя нова офанзива, оповестиха управляващите в Киев.

Путин подреди на съветските спецслужби да засилят защитата на границите. Заради визитата на съветския президент в Минск, Съединените щати обявиха, че ще наблюдават деликатно дейностите на Беларус. От Минск Путин заявява, че страната му няма интерес от поглъщането на който и да е. Съединените щати дефинираха това изказване като изтъквам " връх на иронията ".

" Смятам, че сходно изказване може да се дефинира като връх на иронията, когато идва от водач, който тъкмо в този миг се пробва на мирна прилежаща страна. Чухме такива думи от президента Путин в първите дни на спора, както и в седмиците преди началото му. Виждаме по какъв начин режимът на Лукашенко на процедура дава на Русия суверенитета си, своята самостоятелност ", съобщи представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Нед Прайс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР