Украинският президент Володимир Зеленски премина на руски в еженощното си

...
Украинският президент Володимир Зеленски премина на руски в еженощното си
Коментари Харесай

Зеленски към руските войници: По-добре е да оцелеете в Русия, отколкото да загинете на наша земя

Украинският президент Володимир Зеленски мина на съветски в еженощното си видеообръщение, с цел да призове съветските бойци да откажат да се бият в Украйна и сподели,че даже техните генерали чакат десетки хиляди от тях да умрат, съобщи Асошиейтед прес.

Зеленски сподели, че Русия набира нови бойци " със слаба мотивация и малко военен опит " за бойните съединения, които са понесли тежки жертви при започване на войната, тъй че тези съединения да бъдат хвърлени назад в борбата. Той съобщи, че съветските командири доста добре схващат, че хиляди бойци ще умрат и хиляди ще бъдат ранени през идните седмици.



" Руските командири лъжат бойците си, когато им споделят, че могат да бъдат подведени под сериозна отговорност, в случай че откажат да се бият и не им споделят, да вземем за пример, че съветската войска приготвя спомагателни хладилни камиони за запазване на телата. Не им споделят за новите загуби, които генералите чакат ", сподели Зеленски късно през вчерашния ден.

" Всеки съветски боец към момента може да избави личния си живот . По-добре е да оцелеете в Русия, в сравнение с да загинете на наша земя ", добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР