Украинският президент Володимир Зеленски носи пистолет и е щял да

...
Украинският президент Володимир Зеленски носи пистолет и е щял да
Коментари Харесай

Зеленски щял да се сражава до смърт, ако руснаците бяха нападнали щаба му

Украинският президент Володимир Зеленски носи револвер и е щял да се бори до гибел паралелно с най-близкото си обграждане, в случай че руснаците бяха нахлули в Киев при започване на войната, съобщи Ройтерс, цитирайки негово изявление, излъчено нощес, написа Българска телеграфна агенция.

„ Знам по какъв начин да изстрелвам. Можете ли да си визиите (заглавие като) „ Президентът на Украйна е покорен от руснаците? “ Това е срам. Смятам, че това би било срамно “, сподели той пред телевизионния канал „ 1+1 “.

В първите дни след нашествието от 24 февруари 2022 г, украински публични лица обявиха, че съветски разследващи подразделения са се пробвали да обхванат в Киев, само че са били победени и не са съумели да доближат до улица „ Банкова “ в центъра на града, където се намира президентската канцелария, показва Ройтерс. Други съветски подразделения са подхванали офанзива в покрайнините на Киев, само че не са съумели да напреднат. Официални представители също по този начин оповестиха и за няколко несполучливи опита за бойкот в града.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР