Украинският президент Володимир Зеленски каза, че е притеснен от перспективата

...
Украинският президент Володимир Зеленски каза, че е притеснен от перспективата
Коментари Харесай

Зеленски нарича реториката на Тръмп относно войната на Украйна с Русия „много опасна“

Украинският президент Володимир Зеленски сподели, че е обезпокоен от вероятността Доналд Тръмп да се завърне в Белия дом – заклеймявайки изказванието на някогашния американски водач, че може да спре Украйна война с Русия за 24 часа „ доста рискова “.

В изявление за Channel 4 News в петък, господин Зеленски предложения някогашния президент и любимец за републиканската президентска номинация да посети Киев – само че единствено в случай че Г-н Тръмп извършва обещанието си.

Г-н Зеленски сподели: „ Доналд Тръмп, поканвам те в Украйна, в Киев. Ако можете да спрете войната за 24 часа, мисля, че ще бъде задоволително да дойдете. “

Украинският водач също показа загрижеността си по отношение на едностранните дейности на Съединени американски щати, които не регистрират вероятността на Украйна, отбелязвайки дефицита детайлности към „ мирния проект “ на господин Тръмп.

Г-н Зеленски разказа реториката на някогашния президент като „ доста рискова “ и изглеждаше рисков от опцията концепцията на господин Тръмп за решение посредством договаряния да включва Украйна огромни отстъпки за Русия.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР