Украинският президент Володимир Зеленски каза, че е притеснен от перспективата

...
Украинският президент Володимир Зеленски каза, че е притеснен от перспективата
Коментари Харесай

Зеленски нарича реториката на Тръмп за войната на Украйна с Русия „много опасна“

Украинският президент Володимир Зеленски сподели, че е обезпокоен от вероятността Доналд Тръмп да се завърне в Белия дом, заклеймявайки изказванието на Тръмп, че може да спре войната на Украйна с Русия за 24 часа като „ доста рисков “.

В изявление за новините на Канал 4 на Обединеното кралство, излъчено в петък, Зеленски предложения някогашния президент и любимец за републиканската президентска номинация да посети Киев, само че единствено в случай че Тръмп извърши обещанието си.

„ Доналд Тръмп, поканвам те в Украйна, в Киев. Ако можете да спрете войната за 24 часа, мисля, че ще бъде задоволително да дойдете “, сподели Зеленски.

Украинският водач също показа загрижеността си по отношение на предприемането на едностранни дейности от страна на Съединени американски щати, които не регистрират вероятността на Украйна, отбелязвайки неналичието на детайлности към „ мирния проект “ на Тръмп.

Зеленски разказа реториката на някогашния президент като „ доста рискова “ и наподобява се притесняваше, че концепцията на Тръмп за решение посредством договаряния може да накара Украйн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР