Украинският президент Володимир Зеленски говори дистанционно пред американския сенат.Имаме нужда

...
Украинският президент Володимир Зеленски говори дистанционно пред американския сенат.Имаме нужда
Коментари Харесай

Зеленски пред сената на САЩ: Имаме нужда от вас точно сега, спомнете си Пърл Харбър

Украинският президент Володимир Зеленски приказва отдалечено пред американския сенат.

" Имаме потребност от вас тъкмо в този момент, спомнете си Пърл Харбър ", сподели той и прикани законодателите да подсигуряват, че Русия няма да получи средства, с които да унищожава украинския народ. Зеленски се обърна към Джо Байдън: " Вие сте водач на вашата нация, само че се надявам и че сте водач на света. За да сте водач на света, би трябвало да бъдете водач на мира ".

В третата седмица от началото на войната в Украйна - мощни детонации раздрусаха и тази заран Киев. Улучени са два жилищни блока. Пострадали са двама души. В украинската столица работи 35-часов комендански час. Според американското посолство в страната 10 души са починали при офанзива в Чернигов, до момента в който чакат за самун.

Вторият по величина украински град - Харков също е бил подложен на ракетни удари през нощта. Съобщава се за минимум двама убити.

Днес министрите на защитата на НАТО ще се съберат на изключителна среща в Брюксел, на която се чака да обсъдят огромно и трайно укрепване на силите по Източния фланг.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР